Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Telur Karuang - vis eitjes pap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Karuang
vis eitjes pap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr witte ketan
100 gr rijstebloem
2 eetl suiji en pandanblad extract
1/2 theel betel limoen sap
1/2 theel zout
300 ml water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1000 ml santen
250 gr palmsuiker
2 pandan blad
1 eetl rijstebloem
2 theel water
1 ei

Car membuat:
bereiding:
Meng de ketan met de rijstebloem, de betel limoen sap en de suiji en pandanextract en kneed dit samen met het zout en het water tot een homogeen deeg. Vorm van het deeg 3 cm lange ovaaltjes.
Snijd de pandan blad in dunne reepjes en knoop het vast. Meng de rijstebloem met het water en klop het ei op. Rasp de palmsuiker. Verhit in een pan de santen samen met de palmsuiker en het pandan blad. Voeg dan de groene ovaaltje toe en laat het zachtjes koken totdat de ovaaltjes gaan drijven. Meng dan het rijstewater en het ei erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950