logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Teh Djahé Panas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl theebladeren
500 gr kandij-suiker
100 gr gember (jahe/djahé)
1000 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Rooster de gember boven een houtkoolvuurtes en wrijf of maal het daarna fijn. Kook het water met de thee en de gember en breng het weer aan de kook. Leg een stuk kandij in een glas en giet de thee op.

Add comment

Submit

who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420448