Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Talas Goreng - gekruide gebakken taro balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Talas Goreng
gekruide gebakken taro balletjes

Bahan-bahan:
300 gr taro
100 gr kippengehakt
1 bosuitje
3 teentjes knoflook
1/2 cm jahe
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 gr maizena
2 eetl water
1 1/2 eetl tauco
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de taro zeer fijn, snijd het bosuitjes fijn en hak de knoflook fijn. Rasp de jahe.
Kneed de taro met 1 theel zout en laat dit 15 minuten staan. Meng de tao met het gehakt, de bosui, de knoflook, de jahe, het zout, de peper en de palmsuiker. Meng dan de tauco, de maizena en het water erdoor. Vorm 15 balletjes van het mengsel. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de balletjes gaar en goudbruin.
Serveer er een lekkere sambalsaus bij.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277