banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 8 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Talas Goreng - gekruide gebakken taro balletjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Talas Goreng
gekruide gebakken taro balletjes

Bahan-bahan:
300 gr taro
100 gr kippengehakt
1 bosuitje
3 teentjes knoflook
1/2 cm jahe
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 gr maizena
2 eetl water
1 1/2 eetl tauco
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de taro zeer fijn, snijd het bosuitjes fijn en hak de knoflook fijn. Rasp de jahe.
Kneed de taro met 1 theel zout en laat dit 15 minuten staan. Meng de tao met het gehakt, de bosui, de knoflook, de jahe, het zout, de peper en de palmsuiker. Meng dan de tauco, de maizena en het water erdoor. Vorm 15 balletjes van het mengsel. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de balletjes gaar en goudbruin.
Serveer er een lekkere sambalsaus bij.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39529184