logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Talas Goreng
gekruide gebakken taro balletjes

Bahan-bahan:
300 gr taro
100 gr kippengehakt
1 bosuitje
3 teentjes knoflook
1/2 cm jahe
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 gr maizena
2 eetl water
1 1/2 eetl tauco
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de taro zeer fijn, snijd het bosuitjes fijn en hak de knoflook fijn. Rasp de jahe.
Kneed de taro met 1 theel zout en laat dit 15 minuten staan. Meng de tao met het gehakt, de bosui, de knoflook, de jahe, het zout, de peper en de palmsuiker. Meng dan de tauco, de maizena en het water erdoor. Vorm 15 balletjes van het mengsel. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de balletjes gaar en goudbruin.
Serveer er een lekkere sambalsaus bij.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 224 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392062