Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gangan Manuk - kip met pompoen en spinazie uit Timur

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gangan Manuk
kip met pompoen en spinazie uit Timur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kip
1 theel zout
1/2 theel peper
 
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
200 gr oyong / pompoen
150 gr bayam / spinazie
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak of maal de kip fijn en meng hierdoor het zout en de peper. Vorm hiervan balletjes. Verhit in een pan de bouillon en voeg het zout, de peper en de palmsuiker toe. Dan de balletjes toevoegen. Vervolgens de pompoen en de bayam toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 310 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018801