banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gangan Manuk - kip met pompoen en spinazie uit Timur
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gangan Manuk
kip met pompoen en spinazie uit Timur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kip
1 theel zout
1/2 theel peper
 
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
200 gr oyong / pompoen
150 gr bayam / spinazie
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak of maal de kip fijn en meng hierdoor het zout en de peper. Vorm hiervan balletjes. Verhit in een pan de bouillon en voeg het zout, de peper en de palmsuiker toe. Dan de balletjes toevoegen. Vervolgens de pompoen en de bayam toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39951083