banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gangan Manuk
kip met pompoen en spinazie uit Timur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kip
1 theel zout
1/2 theel peper
 
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
200 gr oyong / pompoen
150 gr bayam / spinazie
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak of maal de kip fijn en meng hierdoor het zout en de peper. Vorm hiervan balletjes. Verhit in een pan de bouillon en voeg het zout, de peper en de palmsuiker toe. Dan de balletjes toevoegen. Vervolgens de pompoen en de bayam toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329408