Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gangan Manuk - kip met pompoen en spinazie uit Timur
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gangan Manuk
kip met pompoen en spinazie uit Timur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kip
1 theel zout
1/2 theel peper
 
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
200 gr oyong / pompoen
150 gr bayam / spinazie
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak of maal de kip fijn en meng hierdoor het zout en de peper. Vorm hiervan balletjes. Verhit in een pan de bouillon en voeg het zout, de peper en de palmsuiker toe. Dan de balletjes toevoegen. Vervolgens de pompoen en de bayam toevoegen en kook het geheel gaar. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912094