banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gado-Gado Betawi - gemengde groenten met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gado-Gado Betawi
gemengde groenten met pindasaus

Baha-bahan:
ingrediënten:
150 gr kouseband
200 gr kool
75 gr tauge
1 labu siam / chayote
1 blok tahu
200 gr tempe
2 komkommers
water
olie
 
Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
175 gr pinda's
5 rode rawits
3 teentjes knoflook, gebakken
1/2 theel zout
4 theel palmsuiker
125 ml water
2 theel asemwater
2 limoenen (sap)
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
50 gr kerupuk/kroepoek
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in kleine stukjes, de kool in grove reepjes/stukjes, de tahu, tempe en chayote in blokjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kouseband, de tauge, de kool en giet af. Stoom de chayote gaar. Verhit in een pan de olie en bak de tahu en tempe. Snijd de komkommer in stukjes. Meng alle groenten met de tahu en tempe door elkaar en giet de saus erover. Besprenkel met de bawang goreng en de kroepoek en serveer.
 
Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de pinda's, de knoflook, de rawits, het zout en de palmsuiker fijn tot een pasta. Meng het water er langzaam door en vorm een gladde massa. Dan het asemwater en het limoensap erdoor mengen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674895