Bahan-bahan:
ingrediënten:
260 g witte kleefrijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
160 gr kristalsuiker
zout naar smaak
3 suji blad
1 pandan blad
100 ml water
5 eieren
3 eetl. rijstemeel
Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de rijst voor 2 uur in ruim water. Laat het daarna uitlekken en stoom het vervolgens 20 minuten in een stoompan. De rijst moet halfgaar zijn. Meng dan de rijst met 200 ml kokosmelk, 1 eetl suiker en het zout en kook de rijst vervolgens totdat de kokosmelk is opgenomen. Verdeel de rijst over een sprinvorm met een doorsnede van 25 cm en druk deze plat op de bodem.
Snijd de suji en de pandan grof en kook deze met het water totdat de helft van het water verdampt is. Zeef vervolgens het water. Klop de eieren op met de suiker en meng dit met het gekleurde water en het meel. Schep het mengsel over de rijst en stoom het geheel in 30 minuten gaar.
ingrediënten:
260 g witte kleefrijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
160 gr kristalsuiker
zout naar smaak
3 suji blad
1 pandan blad
100 ml water
5 eieren
3 eetl. rijstemeel
Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de rijst voor 2 uur in ruim water. Laat het daarna uitlekken en stoom het vervolgens 20 minuten in een stoompan. De rijst moet halfgaar zijn. Meng dan de rijst met 200 ml kokosmelk, 1 eetl suiker en het zout en kook de rijst vervolgens totdat de kokosmelk is opgenomen. Verdeel de rijst over een sprinvorm met een doorsnede van 25 cm en druk deze plat op de bodem.
Snijd de suji en de pandan grof en kook deze met het water totdat de helft van het water verdampt is. Zeef vervolgens het water. Klop de eieren op met de suiker en meng dit met het gekleurde water en het meel. Schep het mengsel over de rijst en stoom het geheel in 30 minuten gaar.