zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Tim nyat nyat - Gestoofd varkensvlees in uien saus
- Gule Pare - gestoofde bitterkomkommer
- Asem Kemamah Atjeh - sambal stokvis
- Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen
Serbat kweni - mang drink


Serbat kweni
mango drink
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 mango's
150 gr suiker
650 ml heet water
500 gr geschaaft ijs
Cara membuat:
bereiding:
Pel de mango's en verwijder het vruchtvlees en hak dit fijn. Meng de suiker met het water en roer dit todat het is opgelost en laat daarna afkoelen.
Meng de mango door het suikerwater. Schep het ijs in glazen en giet het mango/suikerwater over het ijs in het glas.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.