banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Daging - in kecap gestoofd stukjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Semur Daging
in kecap gestoofd stukjes rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 pijpje kaneel
1/4 theel nootmuskaat
2 kruidnagels
1 tomaat
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
600 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel ketumbar
1 theel zwarte peperkorrels
4 kemiri noten
5 teentjes knoflook
6 sjalotten
2 cm jahe

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:

bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de tomaat in kleine partjes. Rooster de ketumbar, de peper en de kemiri droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees, de kaneel, de nootmuskaat en de kruidnagelen toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg dan de toaat, de kecap en het water toe en laat het geheel zachtjes 45 minuten sudderen totdat het gaar is. Besprenkel het met de bawang goreng en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570195