Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Serabi talas saus durian - pannenkoekjes met durian saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Serabi talas saus durian
pannenkoekjes met durian saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
650 ml kokosmelk
300 gr rijstmeel
100 gr taro, gestoomd en gepureerd
1/2 theel ragi / gist
50 gr suiker
1/2 theel zout
1 ei
 
Bahan-bahan saus durian:
ingrediënten saus:
600 ml kokosmelk
150 gr durian vruchtvlees, gepureerd
125 gr palmsuiker
2 pandan blad
1/2 theel zout
1 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in en pan de kokosmelk en wacht totdat de olie boven komt. Meng de rijstmeel, de taro, de ragi, de suiker, het ei en het zout goed door elkaar. Schenk dan 600ml warme kokosmelk erbij en meng dit tot een beslag en laat dit 1 uur rusten.
Verhit een platte pan en giet wat van het beslag erop en bak dunne pannenkoekjes/crêpes. Beslag is voor 30 stuks. Serveer hierbij de saus.
 
cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit in een pan de kokosmelk en voeg de durian, de palmsuiker, het pandanblad en het zout toe en breng aan de kook. Voeg dan de maizena toe en kook zachtjes door totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 267 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395