banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 23 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 10 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Serabi talas saus durian - pannenkoekjes met durian saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Serabi talas saus durian
pannenkoekjes met durian saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
650 ml kokosmelk
300 gr rijstmeel
100 gr taro, gestoomd en gepureerd
1/2 theel ragi / gist
50 gr suiker
1/2 theel zout
1 ei
 
Bahan-bahan saus durian:
ingrediënten saus:
600 ml kokosmelk
150 gr durian vruchtvlees, gepureerd
125 gr palmsuiker
2 pandan blad
1/2 theel zout
1 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in en pan de kokosmelk en wacht totdat de olie boven komt. Meng de rijstmeel, de taro, de ragi, de suiker, het ei en het zout goed door elkaar. Schenk dan 600ml warme kokosmelk erbij en meng dit tot een beslag en laat dit 1 uur rusten.
Verhit een platte pan en giet wat van het beslag erop en bak dunne pannenkoekjes/crêpes. Beslag is voor 30 stuks. Serveer hierbij de saus.
 
cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit in een pan de kokosmelk en voeg de durian, de palmsuiker, het pandanblad en het zout toe en breng aan de kook. Voeg dan de maizena toe en kook zachtjes door totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 386 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39632808