banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Serabi talas saus durian - pannenkoekjes met durian saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Serabi talas saus durian
pannenkoekjes met durian saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
650 ml kokosmelk
300 gr rijstmeel
100 gr taro, gestoomd en gepureerd
1/2 theel ragi / gist
50 gr suiker
1/2 theel zout
1 ei
 
Bahan-bahan saus durian:
ingrediënten saus:
600 ml kokosmelk
150 gr durian vruchtvlees, gepureerd
125 gr palmsuiker
2 pandan blad
1/2 theel zout
1 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in en pan de kokosmelk en wacht totdat de olie boven komt. Meng de rijstmeel, de taro, de ragi, de suiker, het ei en het zout goed door elkaar. Schenk dan 600ml warme kokosmelk erbij en meng dit tot een beslag en laat dit 1 uur rusten.
Verhit een platte pan en giet wat van het beslag erop en bak dunne pannenkoekjes/crêpes. Beslag is voor 30 stuks. Serveer hierbij de saus.
 
cara membuat saus:
bereiding saus:
Verhit in een pan de kokosmelk en voeg de durian, de palmsuiker, het pandanblad en het zout toe en breng aan de kook. Voeg dan de maizena toe en kook zachtjes door totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557798