Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bubur Lolos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur Lolos
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ketan meel
250 ml kokosmelk
125 gr gula merah
3 pandan blad
zout naar smaak

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
350 ml kokosmelk
1 1/2 eetl rijstemeel
zout naar smaak
1 pandan blad

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de meel met de kokosmelk en de suiker en kook dit tot een pap. Daarna laten afkoelen. Hetzelfde doen met de saus. Daarna de witte saus voorzichtig als een sliert door de pap mengen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 311 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018719