zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Soun Goreng (Semarang) - gebakken soun met groente en vlees
- Sayap Goreng Kemiri - kippenvleugels met kemiri
- Pad Thai - gebakken thaise mie
- Kua Pad Mu - thaise nasi goreng
- Khao Phat 3 - gebakken Thaise rijst
- Daing Na Bangus - gebakken vis
- Tempe Penyet - Gebakken tempé met pittige tomaten salsa
- Khao Paad Naam Prig - gebakken rijst met garnalen
- Tumis Kecipir Kacang Panjang - gestoofde gekruide boontjes
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
Bubur Lolos


Bubur Lolos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ketan meel
250 ml kokosmelk
125 gr gula merah
3 pandan blad
zout naar smaak
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
350 ml kokosmelk
1 1/2 eetl rijstemeel
zout naar smaak
1 pandan blad
Cara membuat:
Bereiding:
Meng de meel met de kokosmelk en de suiker en kook dit tot een pap. Daarna laten afkoelen. Hetzelfde doen met de saus. Daarna de witte saus voorzichtig als een sliert door de pap mengen.
ingrediënten:
100 gr ketan meel
250 ml kokosmelk
125 gr gula merah
3 pandan blad
zout naar smaak
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
350 ml kokosmelk
1 1/2 eetl rijstemeel
zout naar smaak
1 pandan blad
Cara membuat:
Bereiding:
Meng de meel met de kokosmelk en de suiker en kook dit tot een pap. Daarna laten afkoelen. Hetzelfde doen met de saus. Daarna de witte saus voorzichtig als een sliert door de pap mengen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.