1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bubur Manado (tinutuan)
Rijstepap met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rijst
1 cassave
150 gr pompoen
1 maïskolf
175 gr kangkung
75 gr spinazie
750 ml water
keukengaren

Haluskan:
boemboe:
1 serehstengel, gekneusd
6 cm jahe, gekneusd
1 kunyit blad
1 takje melinjo blad
zout naar smaak

Tabarun:
garnering:
1 bosje citroenbasilicum (kemangi)

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de rijst één nacht in water en laat het daarna uitlekken. Snijd het vruchtvlees van de cassave en de pompoen in kleine blokjes. Haal de maiskorrels van de kolven en snijd de kangkung en de spinazie in grove stukken. Bind de sereh met het kunyit blad en het melinjoblad samen. Breng het water aan de kook en voeg daar de rijst, het zout, de cassave, de pompoen, de gember en de gebonden kruiden aan toe en laat dit 10 minuten koken. Dan de mais, de kangkung en de spinazie toevoegen en dit nog 10 minuten zachtjes stoven. Haal dan de gebonden kruiden en de gember uit de pap en bestrooi het met basilicumblaadjes.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764475