banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Icon Write a comment
Bubur Pisang Kenarie - bananenpap met noten uit Ambon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bubur Pisang Kenarie
bananenpap met noten uit Ambon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 bananen
1500 ml santen
250 gr rijstmeel
200 gr palmsuiker
2 pandan blad
75 gr kenari noten (anders 100 gr amandelen)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd 5 bananen in dunne plakjes. Pureer 1 banaan in 500m santen. Roer de rijstmeel door de santen totdat het glad is geworden en meng dit met het eerdere mengsel. Verhit de pan en voeg de palmsuiker en de pandan bladeren toe en kook het geheel totdat de plamsuiker is opgelost. Roer, het zout, de kenarie noten en de schijfjes banaan erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38075017