Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bubur Pisang Kenarie - bananenpap met noten uit Ambon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur Pisang Kenarie
bananenpap met noten uit Ambon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 bananen
1500 ml santen
250 gr rijstmeel
200 gr palmsuiker
2 pandan blad
75 gr kenari noten (anders 100 gr amandelen)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd 5 bananen in dunne plakjes. Pureer 1 banaan in 500m santen. Roer de rijstmeel door de santen totdat het glad is geworden en meng dit met het eerdere mengsel. Verhit de pan en voeg de palmsuiker en de pandan bladeren toe en kook het geheel totdat de plamsuiker is opgelost. Roer, het zout, de kenarie noten en de schijfjes banaan erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916506