Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Bubur Pisang Kenarie - bananenpap met noten uit Ambon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur Pisang Kenarie
bananenpap met noten uit Ambon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 bananen
1500 ml santen
250 gr rijstmeel
200 gr palmsuiker
2 pandan blad
75 gr kenari noten (anders 100 gr amandelen)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd 5 bananen in dunne plakjes. Pureer 1 banaan in 500m santen. Roer de rijstmeel door de santen totdat het glad is geworden en meng dit met het eerdere mengsel. Verhit de pan en voeg de palmsuiker en de pandan bladeren toe en kook het geheel totdat de plamsuiker is opgelost. Roer, het zout, de kenarie noten en de schijfjes banaan erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426966