Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bubur Pisang Kenarie - bananenpap met noten uit Ambon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur Pisang Kenarie
bananenpap met noten uit Ambon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 bananen
1500 ml santen
250 gr rijstmeel
200 gr palmsuiker
2 pandan blad
75 gr kenari noten (anders 100 gr amandelen)
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd 5 bananen in dunne plakjes. Pureer 1 banaan in 500m santen. Roer de rijstmeel door de santen totdat het glad is geworden en meng dit met het eerdere mengsel. Verhit de pan en voeg de palmsuiker en de pandan bladeren toe en kook het geheel totdat de plamsuiker is opgelost. Roer, het zout, de kenarie noten en de schijfjes banaan erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930509