banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi goreng kikil kemangi - gebakken rijst met kikel en basilicum
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng kikil kemangi
gebakken rijst met kikel en basilicum

Bahan-bahan:
ingrediënten
200 gr kikil, gekookt
2 eieren
3 rode rawits
600 gr witte rijst, gekookt
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
2 bosjes kemangi
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
2 cm kunyit
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
 
Taburan:
garnering:
50 gr emping
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep de bumbu aan de kant en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Snijd de rawits in reepjes en voeg deze toe. Dan de rijst toevoegen samen met de kecap, het zout en de peper en bak dit gaar. Voeg dan de kikil en de kemangi toe en bak het geheel nog 1 minuut. Garneer het met de emping en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570103