1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng kikil kemangi
gebakken rijst met kikel en basilicum

Bahan-bahan:
ingrediënten
200 gr kikil, gekookt
2 eieren
3 rode rawits
600 gr witte rijst, gekookt
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
2 bosjes kemangi
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1/2 theel trassi
2 cm kunyit
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
 
Taburan:
garnering:
50 gr emping
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Schep de bumbu aan de kant en voeg de eieren toe en roer deze gaar. Snijd de rawits in reepjes en voeg deze toe. Dan de rijst toevoegen samen met de kecap, het zout en de peper en bak dit gaar. Voeg dan de kikil en de kemangi toe en bak het geheel nog 1 minuut. Garneer het met de emping en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878