Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Gung Pad Pong Karee
kerrie eieren met garnalen


Ingrediënten:
2 tijgergarnalen
1 ei
1 lente utije
1 takje koriander
3 teentjes knofloo
1 theel kerrie poeder
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 eetl santen
2 eetl kecap asin
1 eetl oester saus
4 eetl olie
50 ml water

Bereiding:
Snijd de knoflook, de koriander en de lente ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook. Voeg de garnalen toe en meng de kerrie met het watet, het zout, de palmsuiker, de kecap en de oestersaus en voeg dit toe. Bak het geheel voor 1 minuut. Voeg dan de koriander en de lente ui toe samen het het ei en bak dit al roerend. Dan de santen toevoegen en het geheel nog 2 minuten bakken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778