zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Sayap Ayam Manis Gurih - zoet gebakken kippenvleugels
- Semur Hati - lever
- Piendang Telor - eieren
- Grajiab Tod - gefrituurde okra
- Gepuk Daging Pedas - pittig gebakken rundvlees
- Chinese kool met pittige frisse saus - 酸辣白菜
- Kkakdugi 깍두기 - kimchi van radijsjes/daikon
- Tahu Bakso
- lumpia semarang - een beroemde loempia
- Laksa cibinong - Kippensoep met petehbonen
groene currypasta


groene currypasta
basis curry
basis curry
ingrediënten:
15 groene rawits
4 eetl. knooflook, fijngehakt
3 eetl. sjalotten, fijngehakt
50 gr. gember, fijngehakt
1 serehstengel, fijngehakt
1 theel. Ginseng, fijngehakt
1/2 theel. trassie
1 theel. kaffir limoenschil, fijngehakt
1 theel. ketoembar
bereiding:
wrijf of maal alle ingrediënten tot een boemboe (pasta)
15 groene rawits
4 eetl. knooflook, fijngehakt
3 eetl. sjalotten, fijngehakt
50 gr. gember, fijngehakt
1 serehstengel, fijngehakt
1 theel. Ginseng, fijngehakt
1/2 theel. trassie
1 theel. kaffir limoenschil, fijngehakt
1 theel. ketoembar
bereiding:
wrijf of maal alle ingrediënten tot een boemboe (pasta)
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.