banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu Jamur - gebakken tahu met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Jamur
gebakken tahu met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tahu
100 gr paddenstoelen
75 gr rundergehakt
1 theel kecap inggris (worcestershire saus)
1 eetl kecap manis
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 eetl saus tomat
1 eetl saus sambal
1/2 theel zout
1/2 theel peper
200 ml runderbouillon
1 theel maizena + 1 eetl water
1 bosuitje
1 theel sesam olie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn, snijd de paddenstoelen in stukken en de tahu in blokjes. snijd de bosui fijn. Marineer het gehakt met de kecaps en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg het vlees toe en bak dit rul. Dan de tahu en de paddenstoelen toevoegen en meng alles goed. Dan de saus tomat, de saus sambal, de peper en het zout toevoegen en meng. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de opgeloste maizena toevoegen en laat de saus indikken. Schep de bosui en de sesamolie erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37561275