Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ped Yang Sauce Palo - eendenborst in kaneelsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ped Yang Sauce Palo
eendenborst in kaneelsaus


Ingrediënten:
450 gr eendenborst
1 eetl kaneel (gemalen)
1 theel zout
1 theel palmsuiker

ingrediënten palo saus:
3 eetl kecap manis
6 eetl water
1 theel kaneel
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
2 theel maizena

bereiding:
Wrijf het vlees in het de kaneel,het zout en de palmsuiker en laat dit 12 uur intrekken. Verhit een pan en bak het vlees op het vel totdat het vlees bruin is geworden. Draai het dan om en bak het nog 8 minuten. Leg het vlees daarna in een op 160gr voorverwamde oven en bak het 10 minuten.

bereiding saus:
Verhit in een pan de kecap sament met de kaneel, de palmsuiker en het zout. Meng daarin de met water aangelengde maizena en het water. Zachtjes laten koken totdat de saus begint in te dikken.

Snijd het vlees in plakjes en meng dit door de saus en laat het nog 1 minuut sudderen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893