Recente Reacties

Ped Yang Sauce Palo
eendenborst in kaneelsaus


Ingrediënten:
450 gr eendenborst
1 eetl kaneel (gemalen)
1 theel zout
1 theel palmsuiker

ingrediënten palo saus:
3 eetl kecap manis
6 eetl water
1 theel kaneel
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
2 theel maizena

bereiding:
Wrijf het vlees in het de kaneel,het zout en de palmsuiker en laat dit 12 uur intrekken. Verhit een pan en bak het vlees op het vel totdat het vlees bruin is geworden. Draai het dan om en bak het nog 8 minuten. Leg het vlees daarna in een op 160gr voorverwamde oven en bak het 10 minuten.

bereiding saus:
Verhit in een pan de kecap sament met de kaneel, de palmsuiker en het zout. Meng daarin de met water aangelengde maizena en het water. Zachtjes laten koken totdat de saus begint in te dikken.

Snijd het vlees in plakjes en meng dit door de saus en laat het nog 1 minuut sudderen en serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593013