1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Phad Phet Neua
rundvlees reepjes in rode curry saus

Ingrediënten:
300 gr rundvlees
6 eetl olie
4 eetl rode curry pasta (zie recept)
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
3 aubergines
2 eetl jonge groene peperkorrels
4 cm laos
6 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
1 rode lombok
1 bosje thaise basilicum
2 eetl vissaus (nam pla
1 eetl kecap asin
4 eetl kippenbouillon

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp de laos. Pluk de basilicum blaadjes. Snijd de aubergines in blokjes. Verhit in een wok 4 eetl olie en fruit de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de helf van de santen toe en het vlees en bak dit voor 2 minuten. Dan de aubergines, de peperkorrels en de jeruk purut blaadjes toevoegen en dir kort bakken. Vervolgens de kippenbouillon, de lombok en de rest van de santen toevoegen en dit even zachtjes sudderen.
Verhit in een wok de olie en bak de basilicumblaadjes voor 1 minuut. Schep deze op het vlees en serveer.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131