1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Phad Phet Neua
rundvlees reepjes in rode curry saus

Ingrediënten:
300 gr rundvlees
6 eetl olie
4 eetl rode curry pasta (zie recept)
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
3 aubergines
2 eetl jonge groene peperkorrels
4 cm laos
6 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
1 rode lombok
1 bosje thaise basilicum
2 eetl vissaus (nam pla
1 eetl kecap asin
4 eetl kippenbouillon

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp de laos. Pluk de basilicum blaadjes. Snijd de aubergines in blokjes. Verhit in een wok 4 eetl olie en fruit de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de helf van de santen toe en het vlees en bak dit voor 2 minuten. Dan de aubergines, de peperkorrels en de jeruk purut blaadjes toevoegen en dir kort bakken. Vervolgens de kippenbouillon, de lombok en de rest van de santen toevoegen en dit even zachtjes sudderen.
Verhit in een wok de olie en bak de basilicumblaadjes voor 1 minuut. Schep deze op het vlees en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35877577