Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Phad Phet Neua - rundvlees reepjes in rode curry saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Phad Phet Neua
rundvlees reepjes in rode curry saus

Ingrediënten:
300 gr rundvlees
6 eetl olie
4 eetl rode curry pasta (zie recept)
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
3 aubergines
2 eetl jonge groene peperkorrels
4 cm laos
6 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
1 rode lombok
1 bosje thaise basilicum
2 eetl vissaus (nam pla
1 eetl kecap asin
4 eetl kippenbouillon

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp de laos. Pluk de basilicum blaadjes. Snijd de aubergines in blokjes. Verhit in een wok 4 eetl olie en fruit de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de helf van de santen toe en het vlees en bak dit voor 2 minuten. Dan de aubergines, de peperkorrels en de jeruk purut blaadjes toevoegen en dir kort bakken. Vervolgens de kippenbouillon, de lombok en de rest van de santen toevoegen en dit even zachtjes sudderen.
Verhit in een wok de olie en bak de basilicumblaadjes voor 1 minuut. Schep deze op het vlees en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431461