Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Rendang Ginjal - rendang van niertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang Ginjal
rendang van niertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossennier
2 cm jahe
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2 eetl asamwater
5 sjalotjes
2 rode lomboks
4 cm kaneel
2 theel palmsuiker
3 kemiri noten, gehakt
500 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1/2 theel venkelzaad
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Maar de nier schoon en en snijd het in blokjes. Rasp de jahe en de knoflook samen met het zout. Wrijf de nier in met dit mengsel. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in ringen en de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en bak de sjalotjes goudbruin. Voeg dan de bumbu toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de lomboks, de kemiri en de niertjes toevoegen en bak totdat de niertjes van kleur veranderen.
Vervolgens de kokosmelk en de kemiri toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt en het vocht vrijwel is geabsorbeerd. Meng dan het asamwater en de palmsuiker erdoor en nog een paar minuten laten sudderen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454719