banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rendang daging suwir - droog gebakken vlees (grote hoeveelheid)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang daging suwir
droog gebakken vlees (grote hoeveelheid)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5000 gr rundvlees
20 salam blaadjes
100 gr jahe
4 eetl zout
15 liter water
10 kunyit blaadjes
50 jeruk purut blaadjes
40 gr asam kandis
20 serehstengels
1000 gr uien
10000 ml santen (gemaakt van 15 kokosnoten)
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 bollen knoflook
100 gr laos
50 gr kunyit
100 gr jahe
750 gr rode lomboks/rawits
6 eetl zout
4 eetl palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de uien in dunne plakjes. Hak de kunyit blaadjes en de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de jahe, het zout en de salam toe en kook het vlees gaar. Schep het vlees daarna uit de pan en pluis het vlees uit elkaar. Verhit in een pan de olie en bak het vlees droog.
Voeg aan het water de bumbu, de helft van de uien en de overige ingrediënten toe en kook dit todat de olie boven komt drijven. Voeg dan de overige uien toe en roer het geheel totdat deze goudbruin zijn. Dan het vlees toevoegen en roer het geheel totdat het droog is geworden.
Na afkoelen in porties verdelen en luchtdicht verpakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585405