1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang Daging Sapi Padang
in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr rundvlees
1000 ml santen cair
1000 ml santen asli
3 kunyit blad
4 jeruk purut blaadjes
3 sereh stengels
1 asam kandis
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
3 cm jahe
150 gr rode lomboks
100 gr rode rawits
15 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1/2eetl ketumbar
1 theel nootmuskaat
1 theel jinten
2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de beide santen en voeg de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh, de asam kandis en de bumbu toe. Blijf roeren (ongeveer 30 minuten) totdat alles goed in vermengd en de santen niet splitst.
Voeg het vlees toe en blijf roeren totdat het vlees gaar is geworden en totdat de santen bruin wordt, de olie vrijkomt en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888566