banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rendang Daging Sapi Padang - in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang Daging Sapi Padang
in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr rundvlees
1000 ml santen cair
1000 ml santen asli
3 kunyit blad
4 jeruk purut blaadjes
3 sereh stengels
1 asam kandis
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
3 cm jahe
150 gr rode lomboks
100 gr rode rawits
15 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1/2eetl ketumbar
1 theel nootmuskaat
1 theel jinten
2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de beide santen en voeg de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh, de asam kandis en de bumbu toe. Blijf roeren (ongeveer 30 minuten) totdat alles goed in vermengd en de santen niet splitst.
Voeg het vlees toe en blijf roeren totdat het vlees gaar is geworden en totdat de santen bruin wordt, de olie vrijkomt en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668374