Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Rendang Daging Sapi Padang - in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang Daging Sapi Padang
in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr rundvlees
1000 ml santen cair
1000 ml santen asli
3 kunyit blad
4 jeruk purut blaadjes
3 sereh stengels
1 asam kandis
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
3 cm jahe
150 gr rode lomboks
100 gr rode rawits
15 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1/2eetl ketumbar
1 theel nootmuskaat
1 theel jinten
2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de beide santen en voeg de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh, de asam kandis en de bumbu toe. Blijf roeren (ongeveer 30 minuten) totdat alles goed in vermengd en de santen niet splitst.
Voeg het vlees toe en blijf roeren totdat het vlees gaar is geworden en totdat de santen bruin wordt, de olie vrijkomt en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673