banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang Daging Sapi Padang
in kokosmelk gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr rundvlees
1000 ml santen cair
1000 ml santen asli
3 kunyit blad
4 jeruk purut blaadjes
3 sereh stengels
1 asam kandis
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
3 cm jahe
150 gr rode lomboks
100 gr rode rawits
15 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1/2eetl ketumbar
1 theel nootmuskaat
1 theel jinten
2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de beide santen en voeg de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh, de asam kandis en de bumbu toe. Blijf roeren (ongeveer 30 minuten) totdat alles goed in vermengd en de santen niet splitst.
Voeg het vlees toe en blijf roeren totdat het vlees gaar is geworden en totdat de santen bruin wordt, de olie vrijkomt en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251498