Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gar Doog Mu Hung Le - gekruide ribbetjes / krabbetjes (2 pp)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gar Doog Mu Hung Le
gekruide ribbetjes / krabbetjes (2 pp)
Ingrediënten:
400 gr / krabbetjes / spare ribs
200 ml water
1 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie

Ingrediënten pasta:
1 rode ui
6 teentjes knoflook
1 serehstengel
1 theel zout
9 korianderwortels

Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pasta fijn tot een pasta. Meng het water, de vissaus, de olie en de plamsuiker met de pasta en marineer hiermee de ribbetjes voor tenminste 45 minuten. Voeg alles toe aan een pan en kook het zachtjes in 90 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117649