Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gar Doog Mu Hung Le - gekruide ribbetjes / krabbetjes (2 pp)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gar Doog Mu Hung Le
gekruide ribbetjes / krabbetjes (2 pp)
Ingrediënten:
400 gr / krabbetjes / spare ribs
200 ml water
1 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie

Ingrediënten pasta:
1 rode ui
6 teentjes knoflook
1 serehstengel
1 theel zout
9 korianderwortels

Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pasta fijn tot een pasta. Meng het water, de vissaus, de olie en de plamsuiker met de pasta en marineer hiermee de ribbetjes voor tenminste 45 minuten. Voeg alles toe aan een pan en kook het zachtjes in 90 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023102