banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 10 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Babi kuwah assem pedis

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Babi kuwah assem pedis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 gr runderkrabbetjes
1000 ml water
500 gr tomaten
1 prei
een paar takjes selderij
2 serehstengels, gekneusd
7 jeruk purut blaadjes
3 salamblaadjes
2 theel asem
2 limoenen (sap)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
2 teentjes knoflook
10 rode lomboks
7 kemirienoten
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
4 cm kunyit (kurkuma)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de krabbetjes met het water, de sereh, de salam en de jerut purutblaadjes zachtjes voor 1 uur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten, de prei en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dit samen met de asem, de tomaten, de prei en de selderij bij het vlees en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Roer dan het limoensap erdoor en serveer dit.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38243159