1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Babi kuwah assem pedis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 gr runderkrabbetjes
1000 ml water
500 gr tomaten
1 prei
een paar takjes selderij
2 serehstengels, gekneusd
7 jeruk purut blaadjes
3 salamblaadjes
2 theel asem
2 limoenen (sap)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
2 teentjes knoflook
10 rode lomboks
7 kemirienoten
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
4 cm kunyit (kurkuma)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de krabbetjes met het water, de sereh, de salam en de jerut purutblaadjes zachtjes voor 1 uur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten, de prei en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dit samen met de asem, de tomaten, de prei en de selderij bij het vlees en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Roer dan het limoensap erdoor en serveer dit.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876546