1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Babi kuwah assem pedis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 gr runderkrabbetjes
1000 ml water
500 gr tomaten
1 prei
een paar takjes selderij
2 serehstengels, gekneusd
7 jeruk purut blaadjes
3 salamblaadjes
2 theel asem
2 limoenen (sap)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
2 teentjes knoflook
10 rode lomboks
7 kemirienoten
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
4 cm kunyit (kurkuma)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de krabbetjes met het water, de sereh, de salam en de jerut purutblaadjes zachtjes voor 1 uur. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten, de prei en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dit samen met de asem, de tomaten, de prei en de selderij bij het vlees en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Roer dan het limoensap erdoor en serveer dit.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35397066