banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Telur Masak Belacan - gefrituurde eieren met trassi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telur Masak Belacan
gefrituurde eieren met trassi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
1 rode tomaat
2 groene tomaten
1/2 theel limoensap
5 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
200 ml water
4 eetl olie
water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 rode rawits
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 1/2 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan voldoende water en kook de eieren hard. Laat deze daarna afkoelen en verwijder de schil. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de eieren bruin. Laat de eieren daarna uitlekken en halveer deze.
Hak de tomaten grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de jeruk purut en de tomaten toe en bak deze zacht. Voeg dan de eieren toe samen met het zout, de plamsuiker en het limoensap en meng alles goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586743