Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Telur Lado Ijo - eieren in pittige groene saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Telur Lado Ijo
eieren in pittige groene saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, hardgekookt
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 groene tomaat
1 cm laos
1/2 eetl zout
1 theel palmsuiker
1 theel limoensap
250 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 groene lomboks
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Snijde tomaat in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jeruk purut en de laos voor 4 minuten, Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de eieren, het zout, de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het limoensap en hetwater toevoegen en kook het geheel verder zachtjes totdat alle smaken goed gemengd zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916461