1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Lado Ijo
eieren in pittige groene saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, hardgekookt
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 groene tomaat
1 cm laos
1/2 eetl zout
1 theel palmsuiker
1 theel limoensap
250 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 groene lomboks
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Snijde tomaat in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jeruk purut en de laos voor 4 minuten, Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de eieren, het zout, de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het limoensap en hetwater toevoegen en kook het geheel verder zachtjes totdat alle smaken goed gemengd zijn.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494