Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Telur Kecap Sambal - eieren in pittige kecapsaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Telur Kecap Sambal
eieren in pittige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, hardgekookt
2 rode lomboks
2 salamblaadjes
1 sereh/citroengras
250 santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
3 sjalotjes
5 eetl kecap manis
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 kemiri noten
2 cm laos
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu, de sereh, de lomboks, de kecap en de palmsuiker toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de kokosmelk, het zout en de eieren toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus wat is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794928