banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tongseng Sapi - Rundvlees in een pittige kecap saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Tongseng Sapi
Rundvlees in een pittige kecap saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr rundvlees
100 gr kool
1 tomaat
2 salam blaadjes
1 eetl asem
1 serehstengel
10 eetl kecap manis
10 rode rawits
2 cm laos
8 kleine rode sjalotjes
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1000 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
6 teentjes knoflook
1 theel pepper
1 theel ketumbar
2 cm jahe
½ theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de tomaat in partjes. Snijd de kool in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu, de sjalotjes, de sereh en de salam voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Vervolgens het water, de kecap en de asem toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen. Dan de kool, de tomaat en de rawits toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961478