Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Aorp Kamin - varkenskotelet in groene curry saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Mu Aorp Kamin
varkenskotelet in groene curry saus


ingrediënten:
400 gr varkenskoteletjes
1 theel groene curry pasta (zie recept)
1 theel kurkuma poeder
4 eetl santen
1 sjalot
7 teentjes knoflook
3 eetl witte wijn
4 eetl melk
2 theel zout

Bereiding:
Meng het vlees met de wijn, het zout en de melk en laat het tenminste 2 uur marineren. Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit een pan en voeg de sjalot, de knoflook, de curry pasta, de kurkuma en de santen toe en meng alles goed door elkaar. Voeg dan het vlees en de marinade toe en laat het afgesloten 20 minuten sudderen totdat het gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810