Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Aorp Kamin - varkenskotelet in groene curry saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Mu Aorp Kamin
varkenskotelet in groene curry saus


ingrediënten:
400 gr varkenskoteletjes
1 theel groene curry pasta (zie recept)
1 theel kurkuma poeder
4 eetl santen
1 sjalot
7 teentjes knoflook
3 eetl witte wijn
4 eetl melk
2 theel zout

Bereiding:
Meng het vlees met de wijn, het zout en de melk en laat het tenminste 2 uur marineren. Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit een pan en voeg de sjalot, de knoflook, de curry pasta, de kurkuma en de santen toe en meng alles goed door elkaar. Voeg dan het vlees en de marinade toe en laat het afgesloten 20 minuten sudderen totdat het gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676