Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Moo Waan - geglaceerd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Moo Waan
geglaceerd varkensvlees
Ingrediënten:
450 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
4 eetl olie
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl vissaus (nam pla)
100 gr gula jawa (palmsuiker)
75 ml water

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit in 5 minuten goudbruin. Vervolgens de sajosaus, de vissaus en de suiker toevoegen en dit goed omscheppen. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt en stroperig is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977