Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Moo Waan - geglaceerd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Moo Waan
geglaceerd varkensvlees
Ingrediënten:
450 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
4 eetl olie
2 eetl lichte sojasaus
2 eetl vissaus (nam pla)
100 gr gula jawa (palmsuiker)
75 ml water

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit in 5 minuten goudbruin. Vervolgens de sajosaus, de vissaus en de suiker toevoegen en dit goed omscheppen. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt en stroperig is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275677