banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sateh Ruan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Ruan
vis saté
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr visfilets
2 eieren
200 ml uitgeperste kokos (santen kepala, zie forum/nieuws)
zout naar smaak
bananenblad
satéstokjes
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
2 theel ketumbar
4 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook eerst in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook goudbruin. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de ieren los en hak of snijd de vis fijn. Meng vervolgens de boemboe met het zout, de vis, de eieren en de kokos.
Schep op een stuk bananenblad van 10x15cm een eetl van het mengsel en vouw het blad aan een kant dicht. Steek satéstokjes via de open kant in het mengsel. Herhaal dit totdat al het mengsel gebruikt is en rooster de pakketjes/saté's in 3 minuten boven een houtkoolvuurtje langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939