1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Udang Besar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 grote garnalen
6 teentjes knoflook
zout naar smaak
1 eetl water

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl ketjap manis
1 eetl limoensap

Cara Membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en schijd de rug open en haal de zwarte draad eruit. Was de garnalen goed. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het zout en het water. Marineer de garnalen hiermee voor 30 minuten.
Rijg de garnalen aan de saté pennen en rooster de garnalen gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje. Meng de ketjap met de limoensap en schenk dit over de garnalen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35397066