1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Udang Besar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 grote garnalen
6 teentjes knoflook
zout naar smaak
1 eetl water

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl ketjap manis
1 eetl limoensap

Cara Membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en schijd de rug open en haal de zwarte draad eruit. Was de garnalen goed. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het zout en het water. Marineer de garnalen hiermee voor 30 minuten.
Rijg de garnalen aan de saté pennen en rooster de garnalen gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje. Meng de ketjap met de limoensap en schenk dit over de garnalen.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390