1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

rosa
Het recept goed bewaren.
Pisang rai - Gestoofde Banaan in Joomla Article
R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Udang Besar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 grote garnalen
6 teentjes knoflook
zout naar smaak
1 eetl water

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl ketjap manis
1 eetl limoensap

Cara Membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en schijd de rug open en haal de zwarte draad eruit. Was de garnalen goed. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het zout en het water. Marineer de garnalen hiermee voor 30 minuten.
Rijg de garnalen aan de saté pennen en rooster de garnalen gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje. Meng de ketjap met de limoensap en schenk dit over de garnalen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34516089