Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sateh Udang Besar

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sateh Udang Besar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 grote garnalen
6 teentjes knoflook
zout naar smaak
1 eetl water

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl ketjap manis
1 eetl limoensap

Cara Membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en schijd de rug open en haal de zwarte draad eruit. Was de garnalen goed. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het zout en het water. Marineer de garnalen hiermee voor 30 minuten.
Rijg de garnalen aan de saté pennen en rooster de garnalen gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje. Meng de ketjap met de limoensap en schenk dit over de garnalen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193866