Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Satia Bia Merah - sate van mosselen/venusschelpen uit de Molukken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Satia Bia Merah
sate van mosselen/venusschelpen uit de Molukken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr mosselen/venusschelpen
water
houtskool
20 sate stokjes
300 ml santen
5 eetl olie
 
Haluskan:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 tomaat
3 kemiri noten
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met een stuk houtskool. Voeg de schelpdieren toe en giet af nadat de schelpen open zijn. Verwijder het vlees.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met de santen. Verhit een pan en voeg het mengsel toe samen met de schelpdieren en kook deze gaar.
Rijg de schelpdieren aan een prikker en bedruip deze met de olie. Rooster vervolgens de sate boven een houtkoolvuurtje voor een paar minuten.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443044