Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Oe manu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oe manu
Kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
3,5 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
zout naar smaak
water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de kip schoon en bewaar het hart, de lever en de maag. Snijd de kip in stukken Snijd de sjalotten en de knoflook grof. Voeg alles in een pan met water en kook deze zachtjes in 30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 352 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091843