Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Oe manu
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Oe manu
Kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
3,5 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
zout naar smaak
water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de kip schoon en bewaar het hart, de lever en de maag. Snijd de kip in stukken Snijd de sjalotten en de knoflook grof. Voeg alles in een pan met water en kook deze zachtjes in 30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 539 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915675