banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Og Gai Sod Sai -  gevulde kipfilet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Og Gai Sod Sai
gevulde kipfilet
Ingrediënten:
2 hele kipfilet (borst)
2 eetl donkere sojasaus
225 gr varkensvlees
3 waterkastanjes
2 champignons
2 teentje knoflook
2 rode lomboks
1 theel korianderwortel
1 ei
2 theel rijstemeel
1/2 theelepel zout
1/2 theel zwarte peper
olie
keukengaren

Bereiding:
Verwijder eerst voorzichtig de kotten uit de filet en druk deze daarna plat en kerf het vel enige malen in. Wrijf het vel in met de sojasaus en laat dit 30 minuten marineren.
Hak de waterkastanjes, de korianderwortels, de knoflook, de lomboks en de champignons fijn. Doe dit ook met het varkensvlees en meng dit alles goed doorelkaar. Klop het ei los en meng dit samen met het rijstemeel, de peper en het zout bij het vleesmengsel.
Leg het mengsel op het kipfilet en rol deze dicht als een rollade en bind het goed vast met keukengaren en laat dit 1 uur intrekken.
Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur het vlees goudbruin, gaar en knapperig. Serveer het in dikke plakken gesneden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37397691