banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Og Gai Sod Sai -  gevulde kipfilet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Og Gai Sod Sai
gevulde kipfilet
Ingrediënten:
2 hele kipfilet (borst)
2 eetl donkere sojasaus
225 gr varkensvlees
3 waterkastanjes
2 champignons
2 teentje knoflook
2 rode lomboks
1 theel korianderwortel
1 ei
2 theel rijstemeel
1/2 theelepel zout
1/2 theel zwarte peper
olie
keukengaren

Bereiding:
Verwijder eerst voorzichtig de kotten uit de filet en druk deze daarna plat en kerf het vel enige malen in. Wrijf het vel in met de sojasaus en laat dit 30 minuten marineren.
Hak de waterkastanjes, de korianderwortels, de knoflook, de lomboks en de champignons fijn. Doe dit ook met het varkensvlees en meng dit alles goed doorelkaar. Klop het ei los en meng dit samen met het rijstemeel, de peper en het zout bij het vleesmengsel.
Leg het mengsel op het kipfilet en rol deze dicht als een rollade en bind het goed vast met keukengaren en laat dit 1 uur intrekken.
Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur het vlees goudbruin, gaar en knapperig. Serveer het in dikke plakken gesneden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40430962