logo

Recente Reacties

Jukut Jepang
Chayote in een kruidige kokossaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 chayote
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl olie
500 ml water
3 salam blad
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zwarte peper
3 eetl. base megenep (zie recept)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
5 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Schil de chayote en snijd deze in stukjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de chayote, de salem, de pepers, de base megenep en de sereh toe en laat dit 15 minuten zachtjes koken. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Bestrooi het met de gebakken sjalotten.

Add comment

Submit

who is online

We have 258 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997258