banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jukut Jepang - Chayote in een kruidige kokossaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Jepang
Chayote in een kruidige kokossaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 chayote
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl olie
500 ml water
3 salam blad
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zwarte peper
3 eetl. base megenep (zie recept)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
5 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Schil de chayote en snijd deze in stukjes. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de chayote, de salem, de pepers, de base megenep en de sereh toe en laat dit 15 minuten zachtjes koken. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Bestrooi het met de gebakken sjalotten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 233 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40095385