Rijstkoekjes in palmsuikersaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr rijstemeel
100 gr tapiocameel
1/4 theel zout
100 ml water
water
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl gula jawa / palmsuiker
2 pandan blad
1/4 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng het meel, het zout en het water en vorm hiervan een deeg. Vorm van het deeg kleine bolletjes. Verhit in een pan het water en voeg de bolletjes toe en kook deze in 9 minuten gaar. Schep de bolletjes uit de pan en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de palmsuiker, het zout en de pandan toe gevolgd door de bolletjes en laat deze zachtjes 10 minuten sudderen. Eerst laten afkoelen voor het serveren.
ingrediënten:
100 gr rijstemeel
100 gr tapiocameel
1/4 theel zout
100 ml water
water
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl gula jawa / palmsuiker
2 pandan blad
1/4 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng het meel, het zout en het water en vorm hiervan een deeg. Vorm van het deeg kleine bolletjes. Verhit in een pan het water en voeg de bolletjes toe en kook deze in 9 minuten gaar. Schep de bolletjes uit de pan en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de palmsuiker, het zout en de pandan toe gevolgd door de bolletjes en laat deze zachtjes 10 minuten sudderen. Eerst laten afkoelen voor het serveren.