Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Merah - rode kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ayam Merah
rode kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
100 ml donkere chinese ketjap
100 ml lichte Chinese ketjap
100 ml rijstwijn
2 eetl. suiker
3 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
6 steranijs
4 eetl. water
2 theel. sesamolie

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember en plet de knoflook. Verhit in een wok/wadjan de ketjap, de rijstwijn, de suiker, de knoflook, ht water, de gember en de steranijs. als het kookt dan de kip toevoegen en het afgesloten 20 minuten laten stoven. Vervolgens de kip omdraaien en opnieuw 20 minuten stoven. Snijd de kip vervolgens aan stukken en besprenkel deze met de sesamolie. Zeef de saus en giet deze daarna over de kip.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 245 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426966