Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Merah - rode kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ayam Merah
rode kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
100 ml donkere chinese ketjap
100 ml lichte Chinese ketjap
100 ml rijstwijn
2 eetl. suiker
3 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
6 steranijs
4 eetl. water
2 theel. sesamolie

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember en plet de knoflook. Verhit in een wok/wadjan de ketjap, de rijstwijn, de suiker, de knoflook, ht water, de gember en de steranijs. als het kookt dan de kip toevoegen en het afgesloten 20 minuten laten stoven. Vervolgens de kip omdraaien en opnieuw 20 minuten stoven. Snijd de kip vervolgens aan stukken en besprenkel deze met de sesamolie. Zeef de saus en giet deze daarna over de kip.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066850