1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Mercon
zeer pittige kip (vuurwerk)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
2 serehstengels (witte deel)
2 cm laos
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
250 ml kippenbouillon (zie recept)
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
11 rode rawits
1 theel ebi
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukjes. Marineer de kip met het limoensap, het zout en de peper voor 15 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu met de salam, de jeruk purut, de sereh en de laos voor 4 minuten. Voeg de kip toe en meng. Dan de palmsuiker en de bouillon toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en de saus is ingedikt.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424