1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sawi asin kuah bakar
gezouten kool met bakso en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje sawi asin (gezouten kool)
5 bakso sapi (balletjes van kalfsvlees)
1 tahu
1 tomaat
5 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl asem water
2000 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snij de kool in stukken, de bakso in stukjes, de tahu in blokjes en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de bumbu toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de tomaat, de bakso, de tahu, het zout, de palmsuiker en de kool toe en kook als gaar. Meng het asem water erdoor en serveer
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767639