Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sawi asin kuah bakar - gezouten kool met bakso en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sawi asin kuah bakar
gezouten kool met bakso en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje sawi asin (gezouten kool)
5 bakso sapi (balletjes van kalfsvlees)
1 tahu
1 tomaat
5 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl asem water
2000 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snij de kool in stukken, de bakso in stukjes, de tahu in blokjes en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de bumbu toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de tomaat, de bakso, de tahu, het zout, de palmsuiker en de kool toe en kook als gaar. Meng het asem water erdoor en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937