Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sawi asin kuah bakar - gezouten kool met bakso en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sawi asin kuah bakar
gezouten kool met bakso en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje sawi asin (gezouten kool)
5 bakso sapi (balletjes van kalfsvlees)
1 tahu
1 tomaat
5 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl asem water
2000 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snij de kool in stukken, de bakso in stukjes, de tahu in blokjes en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de bumbu toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de tomaat, de bakso, de tahu, het zout, de palmsuiker en de kool toe en kook als gaar. Meng het asem water erdoor en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906490