banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Manok pansoh - Gekruide kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Manok pansoh
Gekruide kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 serehstengels
3 kunyit blad
zout naar smaak
2 theel zout
1 bosje cassave blad
6 cm gember (jahe/djahé)
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
100 gr kokospalmscheuten (umbut kepala)
bananenblad/aluminiumfolie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de sereh tot een pasta en snijd het kunyitblad in dunne reepjes. Meng dit met het zout naar smaak, de sereh en het vlees en laat dit 45 minuten intrekken. Leg daarna alleen de stukjes kip apart. Snijd het cassaveblad in reepjes en meng dit met de theel zout. Wrijf of maal dit daarna grof. Snijd de sjalotten, de knoflook, de gember in dunne plakjes. Meng dit met zout naar smaak en snijd de palmscheuten in dunne reepjes. Meng daarna het vlees met alle ingrediënten. Rol het mengsel op in bananenblad en rooster dit langzaam boven een houtkoolvuurtjes in 1 uur gaar
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967006