Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Manu Kinowu - gekruide gebakken kip uit Zuidoost-Sulawesi
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Manu Kinowu
gekruide gebakken kip uit Zuidoost-Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 tomaat
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
2 cm jahe
400 ml water
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 rode rawits
3 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jahe voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg de tomaat toe en bak deze zacht. Dan het water toevoegen en bak de kip gaar en totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909620