Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Soto ayam lagi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Soto ayam lagi

 Bahan-bahan:

ingrediënten:
1 kip van 1200 gr
2000 ml water
5 sjalotten, in ringen gesneden
3 teentjes knoflook, fijngesneden
1/2 theel jahe/djahé
3 salam blaadjes
1 eetl ketjap manis
100 gr dunne mie
100 gr taugé

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
fijngesneden selderij
fijngesneden prei
2 theel sambal ketjap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukken en fruit de knoflook in een wok/wadjan bruin. Voeg de kip toe aan het water dat aan de kook is gebracht. Voeg dan de salamblaadjes toe en laat het zachtjes voor 5 minuten stoven. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en laat het vlees dan gaar stoven. Voeg dan de jahe/djahé, de peper, het zout en de ketjap toe. Kook de mie gaar en spoel dit af met koud water.
Schep wat mie in een kom en doe daarop wat taugé, prei, selderij en wat bawang goreng en giet dan de bouillon daaroverheen. Eventueel wat sambal ketjap toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438553