banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Soto ayam lagi

 Bahan-bahan:

ingrediënten:
1 kip van 1200 gr
2000 ml water
5 sjalotten, in ringen gesneden
3 teentjes knoflook, fijngesneden
1/2 theel jahe/djahé
3 salam blaadjes
1 eetl ketjap manis
100 gr dunne mie
100 gr taugé

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
fijngesneden selderij
fijngesneden prei
2 theel sambal ketjap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukken en fruit de knoflook in een wok/wadjan bruin. Voeg de kip toe aan het water dat aan de kook is gebracht. Voeg dan de salamblaadjes toe en laat het zachtjes voor 5 minuten stoven. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en laat het vlees dan gaar stoven. Voeg dan de jahe/djahé, de peper, het zout en de ketjap toe. Kook de mie gaar en spoel dit af met koud water.
Schep wat mie in een kom en doe daarop wat taugé, prei, selderij en wat bawang goreng en giet dan de bouillon daaroverheen. Eventueel wat sambal ketjap toevoegen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304