banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Lombok Kethok - kruidig rundvlees met pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lombok Kethok
kruidig rundvlees met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1500 ml water
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 salam blaadjes
2 cm laos
4 groene tomaten
4 eetl kecap manis
1 eetl zout
2 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl asamwater (1 eetl asam opgelost in 1 eetl water)
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn en snijd de lomboks in stukjes van 2 cm. Snijd de tomaten in partjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Kook het vlees zacht. Schep het daarna uit de pan en snijd het in stukjes. Voeg het vlees weer toe aan de bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos, de salam en de tomaten voor 4 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843