Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lombok Kethok - kruidig rundvlees met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lombok Kethok
kruidig rundvlees met pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
1500 ml water
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 salam blaadjes
2 cm laos
4 groene tomaten
4 eetl kecap manis
1 eetl zout
2 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl asamwater (1 eetl asam opgelost in 1 eetl water)
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn en snijd de lomboks in stukjes van 2 cm. Snijd de tomaten in partjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Kook het vlees zacht. Schep het daarna uit de pan en snijd het in stukjes. Voeg het vlees weer toe aan de bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos, de salam en de tomaten voor 4 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068713