in kokosmelk gestoofde chayote met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
1 labu siam
50 gr melinjo blad
4 groene lomboks
2 salam blad
1 cm laos
2 eetl zout
1 theel palmsuiker
1500 ml kokosmelk
Haluskan:
50 gr rebon, geroosterd
2 kemiri noten
3 cm kunyit, geroosterd
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de lomboks in reepjes. Schil de labu siam en snijd deze julliene. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam en de laos en breng aan de kook. Dan de tahu, de labu siam, de melinjo en de lomboks toevoegen en meng goed. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.