zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rendang 2 - pittig rundvlees in kokosmelk
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Rujak ketimoen - Roedjak komkommer
- Kambing Cassia - omelet met lamsvlees
- Heloa sira kadol - kip met kokos
- Babi Bumbu Cin
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Sambal Muncang - sambal met kemiri noten uit Sunda
- Abon - gekruid vlees
- Semur Tahu - stoofpotje van tahu
Sayur Godog Labu Siam - in kokosmelk gestoofde chayote met tahu


Sayur Godog Labu Siam
in kokosmelk gestoofde chayote met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
1 labu siam
50 gr melinjo blad
4 groene lomboks
2 salam blad
1 cm laos
2 eetl zout
1 theel palmsuiker
1500 ml kokosmelk
Haluskan:
50 gr rebon, geroosterd
2 kemiri noten
3 cm kunyit, geroosterd
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de lomboks in reepjes. Schil de labu siam en snijd deze julliene. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam en de laos en breng aan de kook. Dan de tahu, de labu siam, de melinjo en de lomboks toevoegen en meng goed. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
in kokosmelk gestoofde chayote met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
1 labu siam
50 gr melinjo blad
4 groene lomboks
2 salam blad
1 cm laos
2 eetl zout
1 theel palmsuiker
1500 ml kokosmelk
Haluskan:
50 gr rebon, geroosterd
2 kemiri noten
3 cm kunyit, geroosterd
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de lomboks in reepjes. Schil de labu siam en snijd deze julliene. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam en de laos en breng aan de kook. Dan de tahu, de labu siam, de melinjo en de lomboks toevoegen en meng goed. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.