Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur Godog Labu Siam - in kokosmelk gestoofde chayote met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Godog Labu Siam
in kokosmelk gestoofde chayote met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
1 labu siam
50 gr melinjo blad
4 groene lomboks
2 salam blad
1 cm laos
2 eetl zout
1 theel palmsuiker
1500 ml kokosmelk

Haluskan:
50 gr rebon, geroosterd
2 kemiri noten
3 cm kunyit, geroosterd
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de lomboks in reepjes. Schil de labu siam en snijd deze julliene. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam en de laos en breng aan de kook. Dan de tahu, de labu siam, de melinjo en de lomboks toevoegen en meng goed. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252743