Recente Reacties

Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Ingrediënten:
6 konings oesterzwammen
7 teentjes knoflook
50 gr judasoor / Auricularia auricula-judae
3 rode lomboks / rawits
1 lente-ui
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl maizana
1 eetl water

Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dikke plakken Hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oesterzammen toe en bak deze totdat deze bruin worden.
Dan de judasoor en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Vervolgens de saus en de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587744