Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Ingrediënten:
6 konings oesterzwammen
7 teentjes knoflook
50 gr judasoor / Auricularia auricula-judae
3 rode lomboks / rawits
1 lente-ui
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl maizana
1 eetl water

Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dikke plakken Hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oesterzammen toe en bak deze totdat deze bruin worden.
Dan de judasoor en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Vervolgens de saus en de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083935