zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Agar Agar Fruit - pudding met fruit
- Daging bubu Bali 3
- Ayam Bakar Hitam Manis - gebakken gekarameliseerde kip
- Sambal goreng hati ayam - gebakken kippenlevertjes
- Daging Brambang - vlees met uien
- Daging Brambang - eenvoudig rundvlees gerecht
- Tom Juet Gra-Dook Mu - Stoofpotje
- Nanas Masak Rempah - in gekruide kokosmelk gestoofde ananas
- Daging besengek - Gestoofd geroosterd rundvlees
- Pad Puk Bong Jeen - varkensvlees met kangkung
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇


Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇
Ingrediënten:
6 konings oesterzwammen
7 teentjes knoflook
50 gr judasoor / Auricularia auricula-judae
3 rode lomboks / rawits
1 lente-ui
2 eetl olie
Ingrediënten saus:
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl maizana
1 eetl water
Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dikke plakken Hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oesterzammen toe en bak deze totdat deze bruin worden.
Dan de judasoor en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Vervolgens de saus en de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
Ingrediënten:
6 konings oesterzwammen
7 teentjes knoflook
50 gr judasoor / Auricularia auricula-judae
3 rode lomboks / rawits
1 lente-ui
2 eetl olie
Ingrediënten saus:
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl maizana
1 eetl water
Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dikke plakken Hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oesterzammen toe en bak deze totdat deze bruin worden.
Dan de judasoor en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Vervolgens de saus en de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.