Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Ingrediënten:
6 konings oesterzwammen
7 teentjes knoflook
50 gr judasoor / Auricularia auricula-judae
3 rode lomboks / rawits
1 lente-ui
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl maizana
1 eetl water

Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dikke plakken Hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oesterzammen toe en bak deze totdat deze bruin worden.
Dan de judasoor en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Vervolgens de saus en de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100782