Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Konings oesterzwam met knoflooksaus - 鱼香杏鲍菇

Ingrediënten:
6 konings oesterzwammen
7 teentjes knoflook
50 gr judasoor / Auricularia auricula-judae
3 rode lomboks / rawits
1 lente-ui
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl zwarte rijstazijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1/2 eetl palmsuiker
1/2 eetl maizana
1 eetl water

Bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dikke plakken Hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oesterzammen toe en bak deze totdat deze bruin worden.
Dan de judasoor en de lomboks toevoegen en bak het verder gaar. Vervolgens de saus en de lente-ui toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455641