Laonai yangyu
oma's aardappelen
Ingrediënten:
2 aardappelen
3 lenteuitjes
1 eetl zout
2 eetl cayenne peper
3 eetl olie
Bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in stukken en kook de aardappels voor 30 minuten en hak deze daarna grof. Snijd de lenteuitjes in 1 cm lange stukjes. Verhit in een wok de olie en bak de lentjeuitjes en de cayenne peper voor 1 minuut. Voeg dan de aardappelen en het zout toe en bak deze rondom bruin.
Zoeken
Laatst gelezen
- Pindang Kecap Santan - eieren in een kruidige saus
- Base Gede - basis boemboe voor Balinese gerechten
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
- Randang - rendang uit Minahasa
- Nasi Uduk Hijau - groen gekleurde rijst
- Sambal Boet
- Ayam Bakar Cabai Tumbuk Manado - pittig geroosterde kip uit Manado
- Ayam Rica-Rica Tordano - Kip in sambalsaus
- Telur Ceplok Kuning Pedas - omelet in pittige gele saus
- Ikan goreng 2
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Laonai yangyu - oma's aardappelen
- Details
- Copyright: FM Wiedenhoff/KokkieBlanda