banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 3 Comments
Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Cabe Ijo Padang
groene sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr groene lomboks
4 sjalotjes
1 eetl limoensap
3 groene tomaten
1 theel palmsuiker
1 theel zout
50 gr ansjovis
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks eerst zacht. Snijd de tomaten in dunne reepjes. Wrijf of maal de lomboks en de sjalotjes grof en meng hierdoor het limoensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks, de sjalotjes en het limoensap voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de ansjovis toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tomaten goed gaar en zeer zacht zijn geworden.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Jo · 2 years ago
    Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
  • This commment is unpublished.
    Jo · 2 years ago
    Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

    Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576721