Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
5 Comments
Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Cabe Ijo Padang
groene sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr groene lomboks
4 sjalotjes
1 eetl limoensap
3 groene tomaten
1 theel palmsuiker
1 theel zout
50 gr ansjovis
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks eerst zacht. Snijd de tomaten in dunne reepjes. Wrijf of maal de lomboks en de sjalotjes grof en meng hierdoor het limoensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks, de sjalotjes en het limoensap voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de ansjovis toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tomaten goed gaar en zeer zacht zijn geworden.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Jo · 3 years ago
    Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
  • This commment is unpublished.
    kevin38 · 4 months ago
    Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

    Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
  • This commment is unpublished.
    kevin38 · 4 months ago
    Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
  • This commment is unpublished.
    Jo · 3 years ago
    Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

    Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. (ok)
  • This commment is unpublished.
    KokkieBlanda · 3 years ago
    @Jo klopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!

who is online

We hebben 223 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606