1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Cabe Ijo Padang
groene sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr groene lomboks
4 sjalotjes
1 eetl limoensap
3 groene tomaten
1 theel palmsuiker
1 theel zout
50 gr ansjovis
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de lomboks eerst zacht. Snijd de tomaten in dunne reepjes. Wrijf of maal de lomboks en de sjalotjes grof en meng hierdoor het limoensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks, de sjalotjes en het limoensap voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de ansjovis toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tomaten goed gaar en zeer zacht zijn geworden.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34517328