1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Oyong Telur
roerbak van oyong en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 oyong (vleugelkomkommer / Chinese okra)
3 teentjes knoflook
2 eieren
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de oyong en snijd deze in stukjes. Klop de eieren en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de eieren als een roerei. Schep het ei uit de pan en zet apart. Voeg de olie toe en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oyong toe samen met het zout en de peper en bak dit voor 2 minuten. Dan het water en het ei toevoegen en laat het 5 minuten afgedekt zachtjes sudderen.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35412944