1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Oyong Telur
roerbak van oyong en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 oyong (vleugelkomkommer / Chinese okra)
3 teentjes knoflook
2 eieren
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de oyong en snijd deze in stukjes. Klop de eieren en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de eieren als een roerei. Schep het ei uit de pan en zet apart. Voeg de olie toe en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oyong toe samen met het zout en de peper en bak dit voor 2 minuten. Dan het water en het ei toevoegen en laat het 5 minuten afgedekt zachtjes sudderen.
 

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051