1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Oyong Telur
roerbak van oyong en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 oyong (vleugelkomkommer / Chinese okra)
3 teentjes knoflook
2 eieren
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de oyong en snijd deze in stukjes. Klop de eieren en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de eieren als een roerei. Schep het ei uit de pan en zet apart. Voeg de olie toe en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de oyong toe samen met het zout en de peper en bak dit voor 2 minuten. Dan het water en het ei toevoegen en laat het 5 minuten afgedekt zachtjes sudderen.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682