banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lele Masak Rawit - pittig gebakken en gestoofde vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lele Masak Rawit
pittig gebakken en gestoofde vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kleine meerval
1 theel zout
1 theel limoensap
3 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
3 groene tomaten
300 ml kokosmelk
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
olie
 
Haluskan:
bumbu:
10 rode rawits
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1/2 theel trassi
2 cm kunyit
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding;
Bestrooi de vis met het zout en het limoensap en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis rondom bruin. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de sereh, de salam en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Vervolgens de kokosmelk het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 309 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976