gebakken vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 schelvissen of kabeljauw
2 teentjes knoflook
100 gr rijstemeel
1 ei
1 theel. zwarte peper
4 eetl kokosmelk
zout naar smaak
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de knoflook fijn en meng dit samen met de peper, de bloem, het ei en de kokosmelk tot een papje. Wentel de schoongemaakte vis door het papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vissen goudbruin en laat deze uitlekken.
ingrediënten:
3 schelvissen of kabeljauw
2 teentjes knoflook
100 gr rijstemeel
1 ei
1 theel. zwarte peper
4 eetl kokosmelk
zout naar smaak
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de knoflook fijn en meng dit samen met de peper, de bloem, het ei en de kokosmelk tot een papje. Wentel de schoongemaakte vis door het papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vissen goudbruin en laat deze uitlekken.