logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Lele Goreng Tepung
gebakken vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 schelvissen of kabeljauw
2 teentjes knoflook
100 gr rijstemeel
1 ei
1 theel. zwarte peper
4 eetl kokosmelk
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de knoflook fijn en meng dit samen met de peper, de bloem, het ei en de kokosmelk tot een papje. Wentel de schoongemaakte vis door het papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vissen goudbruin en laat deze uitlekken.

Add comment

Submit

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094